banner
Detroit: Become Human Demo
banner

Quantic Dream tarafında geliştirilip, Sony Computer Entertainment tarafından dağıtıcılığı üstlenilen Detroit: Become Human yapımı tamamlandı. Oyunun gold aşamasına ulaşmasıyla birlikte oyunun geliştiricisi PlayStation Blog’da bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamayla birlikte oyunun demosunun bu akşam yayınlanacağı belirtildi.

PlayStation platformuna özel olarak geliştirdiği hikaye tabanlı oyunlarla tanınan Fransız oyun yapımcısı Quantic Dream, Fahrenheit isimli oyunuyla adından söz ettirmişti. Fahrenheit’tan beş yıl kadar sonra piyasaya sürdüğü Heavy Rain ile büyük bir sükse yakalayan oyun stüdyosu, 2013’te Beyond: Two Souls’u piyasaya sürmüştü.

Oyuncunun seçimlerine göre şekillenen hikaye konusunda en önde gelen yapımcılardan bir tanesi olan Quantic Dream, iki yıl önce Detroit: Become Human adını verdiğini yeni oyununa dair ilk görüntüleri paylaşmıştı. Yakın zaman önce “göne gold” olan yani yapım aşaması tamamen biten oyun için bugün itibarıyla müjdeli bir haber verildi. Quantic Dream’ın PlayStation Blog’da yaptığı açıklamayla birlikte Detroit: Become Human’ın demosu 24 Nisan saat 19:01 itibariyle PlayStation Store üzerinden indirilebileceği söylendi. Demoda oyunun ilk sahnesi olan “Hostage bölümünün oynanabilir olacağı belirtildi.

PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen ve oyuncular tarafından dört gözle beklenen oyunlar arasında yer alan Detroit: Become Human, bu akşam itibarıyla oyuncuların karşısına ilk kez çıkacakken, oyunun tam sürümü 25 Mayıs 2018 itibarıyla raflardaki yerini alacak.

Oy Ver

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(Oy verilmedi)
Loading...
banner

Yorum yaz

Yazacağınız yorumlar değerlendirmeye alınacak ve mail adresiniz asla yayınlanmayacaktır.Lütfen formu doldururken kendinize ait anahtar kelime kullanmamaya özen gösteriniz. (Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.)