banner
Anti-Kahraman Venom’dan Yeni Fragman
banner

Tom Hardy‘nin hayat verdiği Marvel‘ın anti-kahramanı Venom‘dan ikinci fragman geldi. İlkinden farklı olarak Venom’u net bir şekilde gördüğümüz fragman, filme dair birçok ipucunu bizlere sunuyor.

Orijinal Spider-Man üçlemesinin son filminde gördüğümüz Venom, solo filmiyle beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Venom’un fragmanı ilk olarak Şubat ayında yayınlanmış ve büyük bir heyecan fırtınasına yol açmıştı.

Marvel’ın en meşhur anti-kahramanlarından birisi olan ve Spider-Man’in en güçlü düşmanları arasında yer alan Venom, ünlü aktör Tom Hardy’nin oyunculuğuyla yeniden hayat bulacak. Yayınlanan ilk fragmanda Venom’a dair en ufak bir şeyin olmaması büyük bir hayal kırıklığına yol açmıştı. Ancak ikinci fragman, Tom Hardy’i sadece Eddie Brock rolünde değil, aynı zamanda Venom olarak da gösteriyor.

Film, Marvel Sinematik Evreni’nden değil, yeni Sony Marvel Evreni‘ninden geliyor. Sony ve Marvel’ın, Spider-Man için ortak çalıştığını hatırlatalım.

Hardy’nin canlandırdığı gazeteci Eddie Brock, çizgi romanlardan ve beyaz perdeden anımsayacağımız üzere, uzaydan gelen siyah renkteki organik ve yaşayan bir hücrenin etkisi altında kalıyor. “Alien Symbiote” adındaki canlı organizma, Brock’a olağanüstü güçler kazandırıyor. Tabii, bu güçlerin diğer süper kahraman filmlerindeki gibi iyiye kullanılacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Zira Venom, Brock’u ele geçirecek ve hiç de istemediği şeyler yaptıracak.

5 Ekim‘de vizyona girecek olan Venom’u Spider-Man olmadan izlemek biraz üzecek olsa da, yine de beklentiler bir hayli yüksek.

Başrollerinde Tom Hardy ve Michelle Williams‘ın olduğu filmin yönetmenliğini Ruben Fleischer yapıyor.

Oy Ver

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(Oy verilmedi)
Loading...
banner

Yorum yaz

Yazacağınız yorumlar değerlendirmeye alınacak ve mail adresiniz asla yayınlanmayacaktır.Lütfen formu doldururken kendinize ait anahtar kelime kullanmamaya özen gösteriniz. (Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.)