banner

WhatsApp İndiriliyor

İndirmeyi Tekrar Dene Kırık Link Bildir

banner

WhatsApp Messenger, WinPhone işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde ücretsiz kullanabileceğiniz gelişmiş bir mesajlaşma uygulamasıdır.

Piyasada LINE, WeChat, Viber, Tango, BiP Messenger gibi güçlü rakipleri olmasına karşın, sürekli olarak güncellenmesi ve sahip olduğu özellikler arasına yenilerini eklemesi nedeniyle zirvedeki yerini kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor.

Çapraz platform desteği sayesinde iOS, Windows Phone, Windows ve hatta tarayıcılarınız üzerinde bile kullanabildiğiniz WhatsApp, bu sayede çevrenizdeki insanlar hangi mobil cihazı kullanıyor olurlarsa olsunlar, onlarla kolayca etkileşim halinde kalmanıza da olanak sağlıyor.

Aşağıda da görebileceğiniz üzere, sahip olduğu birçok gelişmiş özelliği ile bir mesajlaşma uygulamasında aradığınız her tür yeniliği sizlere sunan uygulama, şimdiye kadar henüz kullanmadıysanız mutlaka denemeniz gereken mobil uygulamaların başında yer alıyor.

Hala WinPhone cihazlarınız üzerine indirmediyseniz, indirme menüsünde yer alan; WhatsApp İndirWhatsApp APK veya WhatsApp BETA APK bağlantıları yardımıyla uygulamanın ihtiyaç duyduğunuz sürümünü kolayca indirerek, ücretsiz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Artıları
  • En popüler mesajlaşma uygulaması
  • Görüntülü görüşme
  • Sesli görüşme
  • Emoji Desteği
Eksileri
  • Çok fazla güç tüketimi
  • Fazla internet kullanımı

Oy Ver

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(1 oy, ortalama: 5,00/5)
Loading...
Bunlarda ilginizi çekebilir!