banner

Grand Theft Auto: San Andreas İndiriliyor

İndirmeyi Tekrar Dene Kırık Link Bildir

banner

Grand Theft Auto: San Andreas klasik oyunun Android versiyonudur

Grand Theft Auto: San AndreasRockstar Games‘in 2004 yılında piyasaya sürdüğü Grand Theft Auto: San Andreas oyununun Android tablet ve telefonlarda oynanan versiyonudur.

Çıktığı yıldan itibaren oyun severler tarafından keyifle oynanan ve ülkemizde halen milyonlarca oyuncu tarafından oynanan GTA San Andreas‘ın iOS cihazlar için geliştirilmiş ve yenilenmiş versiyonu bir süre önce yayınlanmıştı. Kısa bir sürenin ardından Android cihazlarla uyumlu versiyonu da resmi olarak yayınlanarak oyun severlere sunuldu.

Grand Theft Auto: San Andreas’ta Carl Johnson adlı kahramanımızın hikayesi konu alınmakta. Carl, bundan bir süre önce uyuşturucu ve yolsuzluk çukuruna düşmüş San Andreas’a bağlı Los Santos şehrinden ve bu kötü hayattan kaçmıştır. Şehir o  kadar kötü haldedir ki film yıldızları ve milyonerler bile uyuşturucu satıcılarından ve çetelerinden kurtulmak için mücadele etmektedirler.

Carl Johnson Los Santos’tan uzak kaldığı sürenin sonunda annesinin öldürüldüğü haberini alır ve şehre geri dönmek zorunda kalır. Fakat hiçbir şey bıraktığı gibi kalmamıştır; ailesi parçalanmıştır ve çocukluk arkadaşları uyuşturucu ve suç batağına saplanmıştır. Bütün bunların üzerine Carl’ın iki yolsuz polisin cinayet suçlamasıyla karşı karşıya gelmesi ve komploya kurban gitmesi kahramanımızın Los Santos’u temizleme kararı almasına yetiyor. CJ bu yolculuğunda San Andreas eyaletinin 3 büyük şehri olan Los Santos, San Fierro ve Las Venturas’ı geziyor ve eyaletin 4 bir yanını ziyaret ediyor.

Grand Theft Auto: San Andreas Rockstar’ın şu ana kadar sunduğu en geniş açık dünyaya sahip olan mobil oyunudur. Yapacaklarımızın sınırının olmadığı, bize geniş özgürlükler sunan bu dünyada ana görevlerin yanında birçok ek görev bizleri bekliyor. Grand Theft Auto: San Andreas Android versiyonu şu özelliklere sahiptir:

  • 70 saatin üzerinde oyun süresi
  • Aydınlatma geliştirmeleri, zenginleştirilen renk paleti, iyileştirilmiş karakter modellemeleri, mobil için tasarlanmış yüksek çözünürlüklü grafikler
  • Bulut kayıt desteği sayesinde farklı cihazlarda oyuna kaldığınız yerden devam edebilme imkanı
  • Tam kamera kontrolü sağlayan kontrol sistemi
  • 3 farklı şemaya sahip, yapılandırılabilir kontroller
  • MoGa kablosuz oyun kumandaları ve diğer benzer kablosuz ve USB bağlantılı kontrol cihazları desteği
  • Titreşim ile daha gerçekçi oynanış
  • Ayarlanabilir grafik seçenekleri

Not: Oyundan en iyi performansı alabilmek için oyunu indirdikten ve yükledikten sonra Android cihazınızı kapatıp açmanız ve arkaplanda çalışan programları devre dışı bırakmanız tavsiye edilir.

1.0.3 güncellemesi ile yapılan geliştirmeler:

  • Oyunun oynanabilir kılacak birçok hata düzeltmesi ve iyileştirme yapıldı

Oy Ver

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(6 oy, ortalama: 2,83/5)
Loading...