banner
Bu Ay Çıkacak Oyunlar Nisan 2018
banner

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi yazılarımızda nisan ayının dördüncü haftasına kadar geldik. Bahar aylarında her ne kadar büyük bütçeli oyunlar bizleri karşılamasa da oyuncuları mutlu edecek birçok bağımsız yapım bizleri karşılamaya devam ediyor.

Haftanın en dikkat çeken oyunu haftanın başında çıkan Frostpunk olurken, The Swords of Ditto da başarılı bir oyun olarak kendine listede yer buluyor.

Nisan ayının son haftasındaki ilk oyunuysa hemen yukarıda adını andığımız Frostpunk. Buzlar altında kalmış bir Dünya’da geçen Frospunk’ta amacımız küçük bir çukurda hayatta kalmaya çalışan insanları yönetmek. Bir strateji oyunu olan Frostpunk’ta çeşitli noktalara binalar dikmek ve topluluğun yasalarını yönetmek gibi mikro detaylarla uğraşıyor ve topluluğumuzu hayatta tutmaya çalışıyoruz.

Frostpunk

Frostpunk

İndir

Frostpunk, hayatta kalma ögeleri kullanan strateji oyunudur. Frostpunk, küçük bir..
(Ücretli)0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0 oy, ortalama: 0,00/5 )

The Swords of Ditto isimli oyunda, şeytani özeliklere sahip Mormo’ya karşı amansız bir mücadeleye giriyor ve kendimizi bitmek bilmez bir maceranın içinde buluyoruz. RPG ögeleriyle süslenen bu macera oyunu sevimli grafikleriyle ön plana çıkarken, başarılı oynanışı ve dolu içeriğiyle tam puan almayı başarıyor.

Yayınladığı strateji oyunlarıyla tanıdığımız Paradox Interactive tarafından piyasaya sürülen BATTLETECH, tahmin edeceğiniz üzere bir strateji oyunu. Dünyanın yaşanamaz olmasının ardından başka diyarlara göçen insanları ele alan oyunda, ilk göçten sonra yeni galakside yaşananlar anlatılıyor. Gelişmiş uzay gemileriyle yapılan göçten sonra geçen 500 yıl içerisinde yeni bölgelerinde krallıklar kuran ve tekrar güç mücadelesine başlayan insanlar, geliştirdikleri devasa robotlarla birbirlerine saldırıyorlar ve biz de bu devasa robotları yöneterek, savaşları kazanmaya çalışıyoruz.

PRE:ONE, haftanın en güzel görünen oyunlarının başında geliyor. Başarılı grafikleriyle dikkat çeken yapım, büyük bir kubbenin içerisinde yaşayan ve kubbenin dışını merak eden robotların başına gelenleri anlatıyor. Oyun boyunca Pray isimli ana karakterimizin yaşadıklarını ve kubbe dışında olan olayları görüyoruz.

Murderous Pursuits, nisan ayıyla birlikte yılın en umut vaat eden yapımlarından bir tanesi. Ücretsiz olarak yayınlanacak oyun, 2006 yılında çıkan The Ship ile Assassin’s Creed serisinin çok oyunculu tarafını birleştiriyor. Victoria Dönemi İngiltere’sinde geçen Murderous Pursuits’te oyuncular aynı anda uçan bir geminin içerisine giriyorlar ve NPC’ler arasından gerçek oyuncuları bulmaya çalışıyorlar. 1 ile 8 oyuncu arasında desteği bulunan yapımda, yapay zekalar arasından gerçek oyuncuları tespit ederek, hayatta kalan son oyuncu olmak için mücadele veriyoruz.

Haftanın son oyunuyla Cliff Empire isimli bir başka strateji oyunu. Yaşanan acımasız bir nükleer savaşın ardından yeryüzünün 300 metre uzunluğunda nükleer bulutla kaplanmasının sonrasında yaşananları anlatan Cliff Empire’da yüksek yüksek tepelere ev yapıyoruz. Daha doğrusu hayatta kalmak için en yüksek dağların zirvesine çıkan insanları yönetiyor ve çeşitli binalar kurmak suretiyle medeniyetimizi genişletiyoruz.

Oy Ver

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
(Oy verilmedi)
Loading...
banner

Yorum yaz

Yazacağınız yorumlar değerlendirmeye alınacak ve mail adresiniz asla yayınlanmayacaktır.Lütfen formu doldururken kendinize ait anahtar kelime kullanmamaya özen gösteriniz. (Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.)